Roberto Motoren

over ons

Een motorprofessional met ruime kennis van de moderne technologie die met passie en liefde jouw motor onderhoud en repareert.

De werkplaats van Roberto Motoren beschikt over hoogwaardig gereedschap en moderne apparatuur om jouw motor optimaal te kunnen voorzien van onderhoud!

Roberto Motoren is vanuit de passie voor motoren en techniek in 2017 opgericht door Roberto Lijkendijk.

ROBERTO LIJKENDIJK

Screenshot_2021-03-11 (2) Facebook

vanuit de passie voor motoren en techniek

Als 5-jarige ging Roberto al achter op de motor (Moto Guzzi California 2) richting Italië en werden de Moto Guzzi fabriek en diverse motorzaken, motor markten en motor treffen door heel Italië jaarlijks bezocht! Daar is het begin van de passie ontstaan! Op 6-jarige leeftijd kreeg Roberto zijn 1e motor (Montesa trial 30cc) van zijn oom die een motorzaak had en volgde er een indrukwekkende Motorcross carrière achteraan, waarbij al het onderhoud en aanpassingen door Roberto zelf uitgevoerd werden en met grote namen uit de cross wereld die hem van alle info voorzagen om de motor er tiptop bij te laten staan.

Na de opleiding 1e Auto technicus volgde de opleiding 1e motorfiets technicus en kon hij al snel van de Moto Guzzi’s (reparatie en herstel) over stappen naar een Kawasaki dealer en daar aan de slag gaan als werkplaats chef. Na 12 jaar was het tijd voor een andere stap (eigen zaak in toekomst) werd er eerst nog een Stap gemaakt naar een Suzuki dealer en na dat motorseizoen was Roberto in September 2017 klaar om in zijn woonplaats Hoogeveen een motor zaak te beginnen aan de Industrieweg. Hier werd veel ervaring als zelfstandige opgedaan en werden de reparaties op hoog niveau uitgevoerd en kon er hard gewerkt worden om de volgende stap te maken en dat was naar een groter pand waarbij er naast reparatie en onderhoud ook verkoop van motoren en kleding bij kwamen.

Vanuit een bedrijfspand aan de Pascalstraat 11 te Hoogeveen verkoopt, onderhoud en repareert hij alle typen motoren met heel veel passie en precieze!

service is altijd gratis!

Bandenspanning controleren of heb je een vraag over jouw motor?

Je bent van harte welkom aan de Pascalstraat 11 in Hoogeveen!