VACATURE
Ben jij of ken jij iemand die passie heeft voor motoren, iemand die het positieve verschil kan en wil maken binnen een bedrijf als het onze en heb je minimaal 5 jaar sleutelervaring in de motorbranche dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van alle merken en typen motoren. Niet alleen voer je de kleine en de grote beurten uit, maar je monteert ook accessoires. Bij Roberto Motoren ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Dit betekend dat je naast het sleutelen ook klanten te woord staat, bonnen maakt, een proefrit regelt, motoren ophaalt en aflevert en ook eventueel motoren en accessoires verkoopt.
Een super veelzijdige en uitdagende functie dus!

Functie-eisen

Om de functie van Motorfiets Monteur bij Roberto Motoren goed uit te kunnen voeren, beschik je over een afgeronde opleiding tot Motorfietstechnicus/ Motorfiets Monteur. Het kan ook zijn, dat je momenteel werkt als Autotechnicus/ Automonteur en de stap naar de motoren wilt maken; ook dat kan! Bij voorkeur heb je minimaal 5 jaar sleutelervaring.
Jij vindt het leuk, om naast het sleutelen, ook met de klant bezig te zijn en op alle vlakken binnen het bedrijf mee te helpen en zo meewerkt aan de totale klantbeleving bij Roberto Motoren. Aangezien je in een “open” werkplaats sleutelt ben je regelmatig met klanten in contact (telefonisch en aan de balie of in de showroom) verwachten wij van je dat je een flexibele, klantgerichte instelling hebt en eerlijk en vakkundig bent.

Info over het bedrijf
Roberto Motoren is vanuit de passie voor motoren en techniek in 2017 opgericht door Roberto Lijkendijk.
Als 5-jarige ging Roberto al achter op de motor (Moto Guzzi California 2) richting Italië en werden de Moto Guzzi fabriek en diverse Motorzaken, Motor markten en motor treffen door heel Italië jaarlijks bezocht! Daar is het begin van de passie ontstaan!
Op 6-jarige leeftijd kreeg Roberto zijn 1e motor (Montesa trial 30cc) van zijn oom die een motorzaak had en volgde er een indrukwekkende Motocross carrière achteraan, waarbij al het onderhoud en aanpassingen door Roberto zelf uitgevoerd werden en met grote namen uit de cross wereld die hem van alle info voorzagen om de motor er tiptop bij te laten staan.
Na de opleiding 1e Auto technicus volgde de opleiding 1e motorfiets technicus en kon hij al snel van de Moto Guzzi’s (reparatie en herstel) over stappen naar een Kawasaki dealer en daar aan de slag gaan als werkplaats chef. Na 12 jaar was het tijd voor een andere stap (eigen zaak in toekomst) werd er eerst nog een Stap gemaakt naar een Suzuki dealer en na dat motorseizoen was Roberto in September 2017 klaar om in zijn woonplaats Hoogeveen een motor zaakje te beginnen aan de Industrieweg. Hier werd veel ervaring als zelfstandige opgedaan en werden de reparaties op hoog niveau uitgevoerd en kon er hard gewerkt worden om de volgende stap te maken en dat was naar een groter pand waarbij er naast reparatie en onderhoud ook verkoop van motoren en kleding bij kwamen.
Vanuit een bedrijfspand aan de Pascalstraat 11 te Hoogeveen verkoopt, onderhoud en repareert hij alle typen motoren met heel veel passie en precieze!

Roberto Motoren is een actief bedrijf, waar naast een lach en een grap ook hard gewerkt wordt. De sfeer is dan ook zeer goed en gezellig, en men helpt elkaar graag! De klantenkring is divers en men komt niet alleen voor een reparatie, onderhoud of vraag langs maar ook zo maar voor een praatje.

Al met al een mooi passievol bedrijf waar service hoog in het vaandel staat!

Functieomschrijving
In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van alle merken en typen motoren. Niet alleen voer je de kleine en de grote beurten uit, maar je monteert ook accessoires. Binnen het team van Roberto Motoren is iedereen medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Dit betekend dat je naast het sleutelen ook klanten te woord staat, bonnen maakt, een proefrit regelt, motoren ophaalt en aflevert en ook eventueel motoren verkoopt.
Een super veelzijdige en uitdagende functie dus!
Functie-eisen
Om de functie van Motorfiets Monteur bij Roberto Motoren goed uit te kunnen voeren, beschik je over een afgeronde opleiding tot Motorfietstechnicus/ Motorfiets Monteur. Het kan ook zijn, dat je momenteel werkt als Autotechnicus/ Automonteur en de stap naar de motoren wilt maken; ook dat kan! Bij voorkeur heb je minimaal 5 jaar sleutelervaring.
Jij vindt het leuk, om naast het sleutelen, ook met de klant bezig te zijn en op alle vlakken binnen het bedrijf mee te helpen en zo meewerkt aan de totale klantbeleving bij Roberto Motoren. Aangezien je ook regelmatig met klanten in contact komt (telefonisch en aan de balie of in de showroom) verwachten wij dat je een flexibele, klantgerichte instelling hebt en eerlijk en vakkundig bent.
Aanbod
Bij Roberto Motoren werk je in een gezellig, klein en gepassioneerd team. De sfeer is familiair te noemen en iedereen helpt elkaar en op alle facetten van het bedrijf mee; een dag is dan ook zeer afwisselend. Omdat alle merken en typen motoren voorbijkomen, is niet alleen het werk erg divers maar ook de klantenkring. Niet alleen de betrokkenheid in het team is groot, maar ook bij de klanten.